Februar 2020

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Ud over kulturlivets fristelser må man også interessere sig for videnskab. Heldigvis er februar rig på spændende foredrag, man kan blive klogere af at lytte til. Men glem ikke koncerten med Michala Petri og Lars Hannibal i Skovshoved kirke og Den unge Werthers lidelser i Kødbyen. Læs nærmere nedenfor. God fornøjelse.

Sicilien rundt

Den 13. feb. skal man være i Hans Egedes kirke, hvis man vil høre om den smukke og spændende trekantede ø's historie og kultur. Cecilie Marie Meyer holder foredraget, der begynder kl. 19.00. Vardegade 14, Kbh. Ø. Entréen er gratis, ligesom vinen der serveres i pausen. 

Tag i Vidensskabernes Selskab i Kbh.

Effektiv behandling af fedme og sukkersyge er aftenens emne ved Jens Juul Holst. Det er gratis at blive klogere på regulering af blodsukker mv. den 24. feb. kl. 19.30, men tilmelding nødvendig efter 11. feb. her.

Kvantecomputeren

Har man interesse for avanceret videnskab skal man tage til Risskov Bibliotek, Fortebakken 1, Risskov og lytte til professor i kvantefysik Klaus Mølmer. Den 18. feb. fortæller han om at kvantecomputere hverken er fantasi eller kun er noget der tilhører fremtiden. Gratis entré.

Den unge Werther

Frem til den 22. feb. opfører Sort/Hvid Goethe's udødelige roman, der startede en lavine af selvmord i Europa. Den meget seværdige forestilling er blevet til i et samarbejde mellem Sort/Hvid og Århus Teater og spiller på Sort/Hvid i Kødbyen. Instruktør er den prisvindende Sargun Oshana. Foto: Zuhal Kocan. 

Vind billetter til Denungewertherslidelser

Der er 2 billetter på højkant til forestillingen på Vesterbro den 13. feb. kl. 20. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Sort/Hvid" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 10. februar. Vinderen får direkte besked.

Petri og Hannibal

Koncertgængerne kommer nok til at møve sig lidt sammen på kirkebænkene den 9. feb., når Michala Petri og Lars Hannibal giver koncert i Skovshoved Kirke kl. 16.00. Kom i god tid og lyt til værker af Bach, Händel, Vivaldi og Grieg. Gratis adgang.

Beethoven i Farum

Kender De ikke de to trioer Beethoven skrev for oboer og engelsk horn, så må De en tur i Farum Kulturhus den 22. feb. kl. 11.30. Det er Den Danske Obotrio, der giver koncert, og der er fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev