Marts 2020

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Filosofi må man interessere sig for. To filosoffer der har skrevet meget om moralfilosofi er emnet for spændende foredrag i dette nyhedsbrev. Gå derudover ikke glip af Historiske Dage i København, hvor ikke mindre end 75 udstillere er ved at gøre klar. God fornøjelse.

Nietzsche

Friedrich Nietzsche er blandt de filosoffer der har skabt mest debat. Hans omvurdering af alle værdier og ligefremme stil har delt vandene i mere end 100 år. Martin Pasgaard-Westerman holder foredrag i Hans Egedes kirke den 5. marts kl. 19.00. Entréen er gratis, ligesom vinen der serveres i pausen og adr. er Vardegade 14, Kbh. Ø 

Martha Nussbaum

Kom til gratis filosofibar om den indflydelsesrige amerikanske filosofiprofessor med speciale i politik og moralfilosofi. Foredraget finder sted den 4. marts kl. 15.00 i Studenterhuset, Nordre Ringgade 3, Århus. Der er daglige filosofiforedrag i ugens løb, og de er en del af Århundredets Festival i Århus i denne uge.

Mesterarkitekter

Bjarke Ingels er seneste led i rækken af danske arkitekter, der har slået igennem internationalt. Den 26. marts kl. 19.00 er der mulighed for at se og høre om BIGs værker ved et Karin Skousbøll foredrag i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø. Fri entré.

Få mere historisk indsigt 21.-22. marts 

Ca. 10.000 besøgende ventes der i Øsknehallen, når årets Historiske Dage afholdes. Kom og lyt til indsigtsfulde debatter, foredrag og optrædener og studér de talrige historiske effekter. Der er noget for lægfolk såvel som kendere. Læs mere her.

Vind billetter til Historiske Dage

Der er 2 billetter på højkant til Historiske Dage den 21.-22. marts. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Historiske Dage" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 6. marts. Vinderen får direkte besked.

Når jazz møder klassisk

Prinsens Musikkorps giver den 11. marts kl. 19.30 gratis koncert i Budolfi kirke i Aalborg. Kom og hør det solide messingorkester, der normalt spiller for dronningen for forsvaret.

Gratis is 7. marts

Paradis Is åbner sæsonen og giver i den anledning en gratis is i deres butikker landet over i tidsrummet kl. 11-14. 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev