Oktober 2021

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Kulturlivet har som så meget andet haft vanskelige kår i ca. halvandet år. De fleste restriktioner er nu borte, og selvom man stadig skal være forsigtig, er en mængde spændende kulturarrangementer programsat. God fornøjelse.

Deltag i Kulturquizzen

Hvor kunne man betale med dukater? Besvar dette og andre spørgsmål i Kulturquizzen, og deltag i konkurrencen om en tidlig julegave. Klik her for at deltage

Stemmen fra Giro 413

Den 2. nov. har De mulighed for at høre Margaret Lindhardt fortælle om de mange år som radiovært i DR. Foredraget i Jægersborg kirke, Søndersøvej 5, Gentofte begynder kl. 10.00. Gratis.

Udstilling på DOKK1 i Århus

Har De interesse i moderne biblioteksarkitektur, så bør udstillingen om det nye bibliotek, sports- og kulturcampus i Gellerup besøges. Den netop åbnede udstilling varer frem til 28. nov. Gratis.

Skjulte skatte 

Vidste De, at vi har flere sygehusmuseer i Danmark? Eksempelvis i Randers og Herning. Begge steder er der fri entré til historisk viden om de gamle instrumenter og sygdomsbehandlinger. Tjek åbningstider før besøget i Randers og Herning

Foredrag med Peter Øvig Knudsen

Bedre Psykiatri byder på gratis foredrag, hvor Peter Øvig fortæller om sin bog ¨Min mor var besat'. Arrangementet foregår på Posthuset i Ballerup, Banegårdspladsen 7, den 1. nov. kl. 19.00. Tilmelding her.

Klassisk musik i Frelserkirken

Vor Frelsers kirke i København lægger rammer til. Studerende ved Det Kgl. danske Musikkonservatorium fremfører musikken af bl.a. Poulenc, og koncerten spilles den 10. nov. kl. 17.00. Fri entre. 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev