November 2021

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Julens mange arrangementer med koncerter og markeder står for døren. Herunder finder De blot et lille udpluk af stemningsfulde arrangementer i Jylland og på Sjælland.

Giv en lærerig julegave

Viden behøver ikke være kedsommeligt terperi og udenadslære. Man kan spille sig til det. Kulturspillene rummer massevis af både lette og svære spørgsmål for hele familien. Den ideelle julegave for kulturelt interesserede. 

Husker De Otto Leisner

Kom til et nostalgisk foredrag om den joviale TV-vært med det gode humør lørdag den 20. nov. kl. 11 på Ordup Bibliotek, Ejgårdsvej 11, Charlottenlund. Der er gratis adgang, men reservation er nødvendig her

Fransk barok musik

Kammerklubben på Ørnevej 69, Kbh. NV åbner den 26. nov. kl. 20.30 dørene for klassik koncert spillet af Trio Trois de Bois. Læn Dem tilbage og nyd tonerne fra blokfløjte, travers og gambe ved denne gratis koncert.

Jesus bleibet meine Freude

Enghave Barok spiller i morgen den 18. nov. kl. 19.30 nogle af Bachs mest elskede værker. Der er fri entré, men af hensyn til overholdelsen af brandmyndighedernes krav, skal man møde i meget god tid for at få plads. Enghave kirke, Sønder Boulevard 120, Kbh. V.

Jul på Det Grønne Museum 

Den 27. og 28. nov. afholdes et af landets aller hyggeligste julemarkeder på Det Grønne Museum, Gl. Estrup ved Auning. Lad Dem sanseligt friste af duften fra julebag og -musik blandt de mange pyntede boder. Læs mere om julemarkedet her

Sådan deltager De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør "Det grønne museum" i emnefeltet, så deltager De i lodtrækningen om 2 billetter til det smukke julemarked i Auning. Vinderen trækkes den 21. nov. og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes.

Jul i Den Gamle By

Tag med på næsten 400 års tidsrejse i dansk julehistorie. Den Gamle By i Århus er som altid velforberedt, når dørene åbnes for årets julemarked allerede den 20. nov.  

Banegaarden i Kbh.

På DSBs næsten glemte terræn mellem Vesterbro og Sydhavn er af de gamle træbarakker genopstået et spændende miljø med restauranter, gårdbutikker, kulturcaféer mv. Kig forbi og nyd den hyggelige stemning og oplev det nye i det gamle. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev