December 2021

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Nedtællingen frem til jul er igang. I dette nyhedsbrev gives 100 kr. rabat på Kulturspillets store udgave, så hele familien kan samles i juledagene omkring et hyggeligt kulturelt spil. Læs i dette nyhedsbrev også om to overordentligt velforberedte julemarkeder på Sjælland. Husk coronapas til alle kulturelle arrangementer.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder kun ved køb direkte på hjemmesiden og kun ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet på bestillingsformularen.

Danmarks største nisseland

I "De sjællandske Alper" ved Mørkøv findes Danmarks største julemarked for mekaniske nisser. Over 2.000 m2 med tusindvis af nisser i et smukt pyntet landskab giver en stemningsfuld juleoplevelse. Læs om åbningstiderne her

Bruckners 8.

På Dokk1 i Århus har De den 14. dec. kl. 16.30 mulighed for at komme til musikalsk foredrag om Bruckners mægtige 8. symfoni. Lad Dem kyndigt blive guided og opnå større forståelse for musikken i DK Klub Klassisk formidlingsarrangement. Book gratis billet her. 

Eventyrlig jul i Birkegårdens haver 

Lyset i Birkegårdens haver imponerer enhver besøgende. Fre-søn frem til 19. dec. oser det af julestemning i den oplyste have. Julecaféen og julebutikken byder alle velkommen, ligesom der også er børneaktiviteter i rigt mål. Danmarks smukkeste have ved Ruds Vedby er en rigtig hyggelig oplevelse for store og små. Læs mere her.  

Sådan deltager De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør "Birkegårdens haver" i emnefeltet, så deltager De i lodtrækningen om 2 billetter til det smukke julemarked ved Ruds Vedby. Vinderen trækkes den 5. dec. og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes.

Kastelskorets julekoncert

Traditionel og moderne julemusik præsenteres i et smagfuldt mix, når Kastelskoret giver koncert den 11. dec. kl. 16.00. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev