August 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Læs i dette nyhedsbrev om Kulturspillets kommende temaudgave, der specifikt retter sig mod det enhver bør vide om forskellige europæiske landes kulturelle kendetegn. Deltag også i konkurrencen om 40 billetter til Cirkus Dannebrog i København eller revybilletter til Musikhuset i Århus, der i de kommende uger i bogstaveligste forstand er Smilets By.

Ny spændende temaudgave

Glæd Dem til Kulturspillets kommende temaudgave om Europas kunst, kultur og historie. Spillet er både velegnet for alle med interesse for europæisk kultur, og for dem som specifikt vil dyste om enkeltlandes kulturelle særpræg. Den frankofile kan således dyste mod den anglofile, ligesom enhver med hang til italiensk kultur også kan afprøve sin paratviden om spændende emner. Europaudgaven sælges via hjemmesiden fra 1. september.

Vind biletter til Cirkus Dannebrog

Det traditionsrige danske Cirkus Dannebrog har også denne sommer turneret landet over med deres altid underholdende show for alle generationer. Og også i denne sæson har deres moderne forestilling været spækket med gode gamle klassiske cirkuselementer. Der er i alt 40 billetter på højkant til en rigtig hyggelig aften for hele familien. Læs mere om forestillingen her og deltag i konkurrencen på Kulturspillets hjemmeside.

Arkitektur og design i Københavns forstæder

Etnolog Anja Olsen, Forstadsmuseet, fortæller om transformationen fra "bondeland til boligblok" og argumenterer for hvorfor forstæderne ikke blot er ensartet arkitektur og kedsommeligt liv. Kom og hør tankevækkende fortællinger om atmosfære, idealer, velvære & velfærd, bad & toilet. Hans Egedes kirke, tirs. 2. sept. kl. 19. Fri entré. Der bydes på kaffe og vin.

Musikken og magten

Musikkritiker Jakob Levinsen fortæller om en af de mest betydningsfulde skikkelser i nyere europæisk musik i anledning af 150-året for Richards Strauss fødsel. Tid og sted: onsdag 10. september 2014 kl. 17.00. Blixen-salen, Den Sorte Diamant. Gratis. Begrænset antal pladser.

Vind billetter til sommerrevy i Musikhuset i Århus

Sjov, ballade, musik og masser af tam tam står på menuen, når Niels Olsen, Søs Egelind, Christiane Schaumburg-Müller og flere af landets morsommeste revyskuespillere slår sig løs i forestillingen ”Tam Tam” i Musikhuset i Århus. Der er 4 billetter på højkant til forestillingen den 6. september. Læs mere om forestillingen på www.musikhusetaarhus.dk
 

Sådan gør De (Tam Tam)

Send en mail til billet@kulturspillet.dk og anfør "Tam Tam i Århus" i emnefeltet. Blandt deltagerne trækkes den 26. august lod om 2 x 2 billetter. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Efterårets weekend-kurser

Tag en dag ud af kalenderen og bliv klogere på kulturelle emner. På hjemmesiden kan De tilmelde Dem vores kursus om Kunsthistorie: Renæssance og Barok eller et spændende kursus om Fransk kunst fra pyntesyge til nationalfølelse. 

 

Schæffergårdens kunstnerdage

Kom og mød 30 lokale kunstnere i weekenden 22.-24. august på charmerende Schæ­ffergården. I Jagtslottet vil der være malere, keramikere, smykkedesignere og skulptører. Der vil både være gratis ponyridning og forskellige smagsprøver fra Restaurant Wohlert. Læs mere på hjemmesiden. Schæ­ffergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte. Gratis adgang.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev