December 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

De store kirkejulekoncerter er i fuld gang, og landets gallerier oplever travle dage. Kig en tur indenfor og lad Dem inspirere eller få en stor musikalsk oplevelse med Messias koncerten i Christianskirken. Vi udlodder 6 billetter. Læs mere nedenfor.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Normalprisen er 599 kr., men ved køb via hjemmesiden fås spillet for 499 kr. Bemærk: tilbuddet gælder KUN ved køb på hjemmesiden og KUN ved at skrive "Decemberrabat" i kommentarfeltet i bestillingsformularen. Bestilling kan også ske på 30 74 66 60.

Spar 100 kr. på temaudgaver

De kan også opnå rabat ved at købe et sæt med 3 af vore temaudgaver bestående af Kunst & Filosofi, Musik & Litteratur og Den Antikke Verden. Disse fås frem til jul for 449 kr. (normalt 549 kr.). Tilbuddet gælder KUN ved køb via bestillingsformularen på hjemmesiden og ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Jul i Den Gamle By

Oplev hvordan det velsmagende og solide juleøl blev brygget og smag selv efter ved derefter at besøge det stemningsfulde 1700-tals værtshus ”Winekes Kælder,” der ligger under Møntmestergården. Jul i Den Gamle By er for alle der elsker at lade sig hensætte til fortidens idyl. Børn gratis adgang. Læs det fulde program på www.dengamleby.dk .

Julemarked i Horsens

Gå på opdagelse både i kunsten og på julemarkedet, når Horsens Kunstmuseum i denne weekend byder velkommen til hele familien til årets Julemarked. Et stort udvalg af julespecialiteter venter for besøgende i alle aldrer, og museets café disker op med alverdens lækre juleretter. Læs mere her.

Vind billetter til Messias koncert 13. december

Barokmusik i et smukt barokrum så det hele går op i en højere enhed. Igen i år er det Niels Borksand, der dirigerer, når Händels storværk Messias opføres i Christianskirken. Gennem årene er det blevet til mere en 30 opførelser, så det er erfarne kræfter, der står bag. De har mulighed for at komme med ganske gratis.

Sådan gør De

Deltag i lodtrækningen om i alt 6 billetter (3 x 2 stk.) til Messias koncerten. Send en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Borksand" i emnefeltet. Vinderne trækkes den 9. december.

Nordsø på Jazzhouse

Traditionen tro afslutter Mikkel Nordsø Band året med en inspirerende koncert i Jazzhouse. Nordsø har tidligere modtaget Ken Gudman Prisen for sin store spændevidde i dansk musik og for at være blandt landets dygtigste guitarister. Gå ikke glip af koncerten, der finder sted på historiske Jazzhouse den 20. dec. Læs mere her.

Maja Lisa Engelhardt på Galleri Weinberger

I december måned udstiller Galleri Weinberger i Valkendorfsgade (København) en række monotypier udført af Maja Lisa Engelhardt til bogen ”Biblens største fortællinger” samt til Bente Hansens bog ”Det kimer nu til julefest”. Derudover finder De på første sal original værker af  Preben Hornung, Tal R og en række internationale kunstnere.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev