December 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Vi har fået en del spørgsmål om køb af de nye temaudgaver kræver, at man også har den store udgave af Kulturspillet. Det gør det ikke. Temaudgaverne er selvstændige spil, hvor spilleplade og -brikker medfølger, men de kan naturligvis også benyttes som ekstra kategorier i den store udgave af Kulturspillet. Man kan således sagtens have stor glæde af at eje flere forskellige udgaver af Kulturspillene. Brug derfor f.eks. temaudgaverne som mandelgaveidé.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Normalprisen er 599 kr., men ved køb via hjemmesiden fås spillet for 499 kr. Bemærk: tilbuddet gælder KUN ved køb på hjemmesiden og KUN ved at skrive "Decemberrabat" i kommentarfeltet i bestillingsformularen. Bestilling kan også ske på 30 74 66 60.

Spar 100 kr. på mandelgaven

De kan også opnå rabat ved at købe et sæt med 3 af vore temaudgaver bestående af Kunst & Filosofi, Musik & Litteratur og Den Antikke Verden. Disse fås frem til jul for 449 kr. (normalt 549 kr.). Tilbuddet gælder KUN ved køb via bestillingsformularen på hjemmesiden og ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Vidste De...

...at donuts (eller doughnuts) oprindeligt var en julespise. Det var hollænderne der bragte den til Ny Amsterdam, som senere blev til New York. Kagen (eller "oliekagen / oliebollen", som den hed) tog ligesom byen senere navne-forandring til sit nuværende navn.

Vind billetter til Messias koncert 17. december

Messias koncerternes popularitet landet over er ganske usvækket. I Helligåndskirken på Strøget er det Torsten Mariegaard, der dirigerer Copenhagen Oratorio Choir, når det slidstærke juleoratorium opføres tro mod alle traditioner. Vi udlodder i alt 8 billetter, så deltag i konkurrencen og inviter en ledsager med, hvis De vinder. Læs mere om koncerten her.

Sådan gør De

Få en stemningsfuld koncertoplevelse. Deltag i lodtrækningen om i alt 8 billetter (4 x 2 stk.) til Messias koncerten i Helligåndskirken i København. Send en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Copenhagen Oratorio Choir" i emnefeltet. Vinderne trækkes den 14. december.

Nyt galleri i København

Holder De af bladkunst, illustrationer, litografier og malerier så kig indenfor hos det nyåbnede Galleri Comicart på Østerbro i København. Det velassorterede tegneseriegalleri har værker af mere end 280 kunstnere. Læs nærmere her.

Thygo Brahe 468 år

Kloge folk fra bl.a. Niels Bohr Instituttet stiller op, når Brorfeldes Vennekreds på lørdag kl. 10-18 afvikler Marathon-foredrag for at markere, at Thygo Brahe i weekenden ville være rundet 468 år. Hvis vejret er klart vil kuplerne blive åbnet kl. 18.30. Arrangementet finder sted: Observator Gyldenkernes Vej 19, Brorfelde ved Tølløse. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev