Hvis tekst eller billeder fremstår uordentligt, kan De klikke her

Kulturspillets nyhedsbrev - Fribilletter til Fahrenheit 451

Med kort varsel tilbydes biografbilletter til Fahrenheit 451 i aften kl. 18.40. Filmen vises i Cinemateket, og der er indlagt en kort debat i aftenens program.

Gratis biografbilletter

I filmklassikeren Fahrenheit 451 spillet Julie Christie med beundringsværdig præcision ikke en men to roller. Det er historien om et fremtidigt totalitært samfund, hvor alle bøger kastes på bålet, da magthaverne frygter, at bøgerne i for høj grad kan gøre borgerne til selvstændigt tænkende væsner. For at holde kontrol med forbuddet har man indsat et brandvæsen, der forestår bogafbrændinger. Forestillingen indledes med en kort debat fra kl. 19. Billetterne er først tilkendt ved en bekræftelse fra Kulturspillet.

349 års fødselsdag

Søndag den 27. oktober fejres 349 års fødselsdag for og på Kastellet i København med koncerter, udstillinger, "kanontorden" og meget mere. Der er gratis adgang for alle, og det mere end 4 timer lange program indledes kl. 11.50. På dagen vil der være adgang til en række af Kastellets mange historiske bygninger. Læs hele programmet på www.kastellet.info .


Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør navn, antal ønskede billetter (max 2 stk.). Der udloddes i alt 16 billetter efter først til mølle princippet, og de heldige får direkte besked via email. Billetterne har en værdi á 65 kr./stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Filmen vises i Cinemateket, Gothersgade 55, København.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Ønsker De at afmelde Kulturspillets nyhedsbrev, skal De blot sende en email til info@kulturspillet.dk med teksten "Afmeld nyhedsbrevet" i emnefeltet.