Oktober 2013

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev - Händels Messias

Hvis De holder af Händels musik eller blot synes at hans store oratorium Messias hører december og julen til, så har De i dette nyhedsbrev mulighed for at få en første klasses koncertoplevelse ganske gratis. Derudover er der stadig mulighed for at deltage i konkurrencen om Kulturspillet og om billetter til Mariavesper på Kulturspillets hjemmeside.

Gratis koncertbilletter

Det flere gange prisbelønnede kammerkor, Camerata, står i december måned for ikke mindre end 3 koncertopførelser af Händels oratorium Messias. Koncerterne finder alle sted i Holmens Kirke i København og datoerne er den 16., 18. og 19. december. I dette nyhedsbrev sættes i alt 8 gratis billetter på højkant. Læs mere om koret på www.camerata.dk

Kulturspillets weekendkurser

Tjek vort kursusprogram med kulturelle weekendkurser på vores hjemmeside. Vælg f.eks. mellem Spaniens kulturhistorie (København), Renæssancen i Norditalien (Århus) eller Berlins historie (København)

349 års fødselsdag

Søndag den 27. oktober fejres 349 års fødselsdag for Kastellet i København med koncerter, udstillinger, "kanontorden" og meget mere. Der er gratis adgang for alle, og det mere end 4 timer lange program indledes kl. 11.50. På dagen vil der være adgang til en række af Kastellets mange historiske bygninger. Læs hele programmet på www.kastellet.info .


Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør navn, antal ønskede billetter (max 2 stk.) og hvilken dato De ønsker. Vinderne trækkes den 31. oktober kl. 20, og får direkte besked via email. Billetterne har en værdi á 220 kr./stk. og kan ikke ombyttes til kontanter. Læs i øvrigt mere om Niels Juels og Tordenskjolds fine gamle gravkirke på www.holmenskirke.dk

Kulturforedrag

På Kulturspillets hjemmeside findes altid et righoldigt idékatalog til foredrag om kulturelle emner. Har noget af det interesse i Deres forening eller arbejdsplads er De velkommen til at kontakte os.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Ønsker De at afmelde Kulturspillets nyhedsbrev, skal De blot sende en email til info@kulturspillet.dk med teksten "Afmeld nyhedsbrevet" i emnefeltet.