Marts 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev - Spændende foredrag og billetter til teateoplevelse for to personer.

Kom til foredrag i og bliv klogere på interessante emner eller nyd en teateraften i Riddersalen på Frederiksberg.

 

Vind teaterbilletter til Riddersalen

Oplev den prisvindende forfatter Ursula Andkjær Olsens dramadebut i Riddersalen, Jytte Abildstrøms Teater, til en selvvalgt spilledato. I forestillingen ”Den bedste af alle verdener” møder vi tre mennesker med hver sin drøm om hvordan livet skulle være. Hvor ligger den bedste verden, og er den noget vi kan forenes om? Læs mere om forestillingen på www.riddersalen.dk , hvor De også finder oplysninger om stedets spændende historie. Der er 10 billetter på højkant til en hyggelig teateraften.

 

Kulturquizzen

Afprøv Deres viden indenfor forskellige kulturkategorier i kulturquizzen på hjemmesiden, hvor der er et eksemplar af spillet på højkant.

 

Book et foredrag

Mangler der et spændende foredrag ifm. kunstforeningens generalforsamling eller ved et arrangement i kulturforeningen, så kontakt Kulturspillet og hør nærmere om, hvad vi kan byde på.

Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk med Deres navn og angiv hvor mange billetter De ønsker (max to stk.). Der trækkes lod den 17. marts kl. 20. Vinderne får direkte besked. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Designet af... mig selv! Foredrag 8. april, København

Med fremtidens teknologiske muligheder vil individet selv kunne designe sine produkter. Hvilken rolle efterlader det til designeren som kulturbærer? Og hvordan stiller det individerne i relation til hinanden? Industriel designer Søren Berg gør under foredraget rede for de seneste årtiers udvikling og giver sit bud på fremtidens gevinster såvel som bagsiden af medaljen.

Foredragssalen, Vardegade 14, Kbh. Ø, den 8. april kl. 19. Fri entré. Kaffe og et glas vin serveres i pausen

Thomasine Gyllembourgs "Ægtestand"

Forfatteren Søren Sørensen fortæller om romanen Ægtestand, der er henlagt til en herregård i Trørødskoven, mens en del af brevene i En Brev-vexling er afsendt fra Hørsholm, som fru Gyllembourg var fortrolig med fra ”Bellman-sommeren” 1832.
Tid og sted: Heiberg Selskabet, 18. marts, kl. 19.30. Den Gule Villa, Dirch Passers Allé 2, Frederiksberg

 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev