November 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev - rabat på Kulturspillet

Som modtager af Kulturspillets nyhedsbrev har De en oplagt mulighed for at få julegaven i hus med en besparelse på 100 kr. Derudover har De chancen for at komme til koncert med Københavns Drengekor helt gratis. Læs mere nedenfor.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Normalprisen er 599 kr., men ved køb via hjemmesiden fås spillet for 499 kr. Bemærk: tilbuddet gælder KUN ved køb på hjemmesiden og KUN ved at skrive "Decemberrabat" i kommentarfeltet i bestillingsformularen. Bestilling kan også ske på 30 74 66 60.

Spar 100 kr. på temaudgaver

De kan også opnå rabat ved at købe et sæt med 3 af vore temaudgaver bestående af Kunst & Filosofi, Musik & Litteratur og Den Antikke Verden. Disse fås frem til jul for 449 kr. (normalt 549 kr.). Tilbuddet gælder KUN ved køb via bestillingsformularen på hjemmesiden og ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Fernisering hos Galleri V58

Gå ikke glip af en spektakulær udstilling i Galleri V58’s helt unikke lokaler i den smukke fredede 'Børnely' bygning i hjertet af Aarhus. Oplev både danske og udenlandske kunstnere, bl.a. Elin Engelsen (N), Alexei Svetlov (RUS), Régis Rizzo (F), David Ramírez Gómes (CO), Ingerlise Vikne (N), Vivian Høi Nielsen (DK) og Peter Juul (DK). Der er fernisering den 6. dec. og sidste udstillingsdag er 28. feb. 2015. Læs mere på www.galleriv58.dk

Vind billetter til Te Deum med Københavns Drengekor 5. dec.

De talentfulde unge herrer synger rundt om i landet, ved officielle lejligheder og begivenheder i kongehuset. Den 5.12. er det måske en af den klassiske musiks mest kendte stykker nogen-sinde, som lyder i Garnisonskirke, når Københavns Drengekor under ledelse af Ebbe Munk åbner med Charpentiers grandiose og festlige Te Deum. Deltage i konkurrencen og læs mere om koret her.

Sådan gør De

Deltag i lodtrækningen om billetter til Københavns Drengekor ved at sende en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Te Deum" i emnefeltet. Der udloddes i alt 3 x 2 billetter. Vinderne trækkes den 30. nov.

Mest for børn

Han kan spise en helt stak - pandekager altså. Rasmus Klump og hans sorgløse verden udstilles på Storm P. Museet, og det kan det stadig nås. Udstillingen varer til den 4. januar, og adressen er Frederiksberg Runddel, Frederiksberg. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev