November 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Igen i år byder Frelsens hær til en festlig julekoncert, og det er nogle af landets meget veletablerede kunstnere, der uden honorar stiller op i den gode sags tjeneste, nemlig at sikre et overskud, der ubeskåret går til at mindre bemidlede familier og enlige også kan fejre jul. Glæd også Dem selv med et gratis eksemplar af en velskrevet bog om 1864. Læs mere nedenfor.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Normalprisen er 599 kr., men ved køb via hjemmesiden fås spillet for 499 kr. Bemærk: tilbuddet gælder KUN ved køb på hjemmesiden og KUN ved at skrive "Decemberrabat" i kommentarfeltet i bestillingsformularen. Bestilling kan også ske på 30 74 66 60.

Spar 100 kr. på temaudgaver

De kan også opnå rabat ved at købe et sæt med 3 af vore temaudgaver bestående af Kunst & Filosofi, Musik & Litteratur og Den Antikke Verden. Disse fås frem til jul for 449 kr. (normalt 549 kr.). Tilbuddet gælder KUN ved køb via bestillingsformularen på hjemmesiden og ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Gratis bog om 1864

Som optakt til 150-året for krigen i 1864 udgav Museum Sønderjylland, Sønderborg Slot og Tøjhusmuseet et meget pædagogisk værk om krigen, skrevet af forskere, der ved hvad de taler om. Derfor er det ekstra prisværdigt og i folkeoplysningens ånd, at man nu har lagt bogen på nettet, så den helt gratis kan downloades lige her. God læselyst.

Vind billetter til julekoncert i Falkoner Salen 7. dec.

Det er Frelsens Hær der står bag, når Hans Otto Bisgaard som konferencier byder velkommen til en sprudlende koncert med Dorthe Kollo, Rugsted & Kreutzfeldt, Dodo & The Dodos og Dania Koret. Læs mere om Frelsens Hær her og om selve koncerten her. (foto: Per Arnesen). 

Sådan gør De

Deltag i lodtrækningen om i alt 10 billetter (5 x 2 stk.) til Frelsels Hærs julekoncert ved at sende en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Frelsens Hær" i emnefeltet. Vinderne trækkes den 3 dec. For at billetterne kan nå frem til de heldige bedes De oplyse Deres postadresse.

Galleri5000 viser Kirsten Klein

De kender sikkert kunstfotograf Kirsten Kliein's poetiske sort-hvide fotoværker, der oser af landskabsfortællinger. Lørdag den 6. dec. gæster hun Galleri5000 i Odense, hvor der er fernisering. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev