September 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Nu har De mulighed for at købe Kulturspillets nye temaudgave med særligt fokus på Europæisk kultur. Dette nyhedsbrev byder også på to konkurrencer. Der er 30 cirkusbilletter på højkant til Cirkus Dannebrog i Hillerød den 10. september og 10 billetter til Masterclass Festivallen i Hvide Sande. Læs mere nedenfor.

Kulturspillets nye Europaudgave

Nu har De mulighed for at købe den nye Europaudgave, hvor man udfordres på sin kulturelle viden i de mest toneangivende lande i Europa. Europaudgaven er lige til at tage med i tasken, og er derudover glimrende før eller under en ferierejse til et europæisk land, fordi man på en underholdende måde får styrket sin baggrundsviden om det man oplever, når man er ude. Spillet er naturligvis også en oplagt gaveidé til alle med kulturel interesse. Spillet koster 299 kr. og sælges på hjemmesiden fra i dag.

Vind biletter til Cirkus Dannebrog

Der var rift om billetterne ved forrige konkurrence om billetter til Cirkus Dannebrog. Danmarks traditionsrige familiecirkus skaber stor glæde og begejstring overalt hvor de optræder og sæsonen kører stadig ca. en måned endnu rundt omkring i landet. I dette nyhedsbrev er 30 billetter på højkant til en hyggelig aften for hele familien i Hillerød den 10. september. Læs mere om forestillingen her og deltag i konkurrencen på Kulturspillets hjemmeside.

Golden Days om 1. Verdenskrig

Igen i år har teamet bag Golden Days tilrettelagt et indholdsmættet og spændende program for festivallen, der afvikles i perioden 5.-21. september. I år er temaet 1. Verdenskrig, og der lægges ud med et mentalitetshistorisk oprids om tiden omkring 1914 på fredag den 5.9. kl. 17.00 på Københavns Hovedbibliotek. Allerede lørdag den 6.9. går det løs med et marathon arrangement i Festsalen på Københavns Universitet (Frue Plads). Det er kl. 10-22.
 

Vind billetter til Masterclass 2014

Træning, træning og atter træning går forud for koncerterne, når Hvide Sande Masterclass løber af stablen den 13.-21. september. På ganske få år har arrangørerne evnet at bringe festivallen op på et niveau, der nu tiltrækker en lang række af både danske og internationale musikere, og programmet er spækket med musik på højeste niveau. Der udloddes billetter i konkurrencen til en valgfri koncert. Læs mere om programmet her.

Sådan gør De (Masterclass)

Send en mail til billet@kulturspillet.dk og anfør "Masterclass" i emnefeltet. Blandt deltagerne trækkes den 6. september lod om 5 x 2 billetter til en valgfri koncert. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Efterårets weekend-kurser

Tag en dag ud af kalenderen og bliv klogere på kulturelle emner. På hjemmesiden kan De tilmelde Dem vores kursus om Kunsthistorie: Renæssance og Barok eller et spændende kursus om Fransk kunst fra pyntesyge til nationalfølelse. 

 

Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er godt i gang, og der er mange spændende arrangementer overalt i byen. F.eks. står Mejeriforeningen bag et sceneshow, hvor De kan opleve sociolog Birthe Linddal fra Food Future, der giver et indblik i ostens rolle i den danske madkultur før, nu og i fremtiden. Tid og sted: Lørdag den 6.9. kl. 11-12, Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 2, Aarhus.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev