September 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Hvis Kunst & Filosofi har Deres interesse, så læs i dette nyhedsbrev nærmere om den nye temaudgave fra Kulturspillet. Derudover er der kunstmesse i Forum den 19.-21.9., og hvortil der udloddes 10 billetter. Eller hvad med en tur i cirkus? Der er 30 billetter på højkant til Cirkus Dannebrog i Næstved den 17. september. Årets show er ganske enkelt professionelt fra ende til anden.

Ny temaudgave om Kunst & Filosofi

I dag udkommer Kulturspillets nye udgave om Kunst & Filosofi. Afprøv Dem selv og Deres modspillere indenfor bl.a. stilhistorie og arkitektur. Hvor meget ved De f.eks. om Renæssance-kunsten, når det kommer til stykket? Den nye temaudgave er praktisk at have med i tasken, når man skal i sommerhus, på en rejse eller blot spille derhjemme. Spillet koster 199 kr. og sælges på hjemmesiden .

Vind biletter til Cirkus Dannebrog

Begejstringen for autentiske cirkusoplevelser er stor i Danmark. Tag børnene med og få en rigtig familieoplevelse. Der udloddes 30 billetter til Cirkus Dannebrog's show i Næstved den 17. september. Læs mere om forestillingen her og deltag i konkurrencen på Kulturspillets hjemmeside.

Høstmarked i Hellerup

Søndag den 14.9. kl. 11-16 løber årets hyggelige Høstmarked af stablen i den stemningsfulde park ved Øregaard Museum. Nyd en kop kaffe eller friskpresset æblemost med kage og lad Dem friste af det varierede udbud af sæsonens spiselige produkter og kunsthåndværk. Fri entré.

Venedig på Gl. Holtegaard

Manden med det utroligt store ordforråd, professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademis Arkitektskole, Carsten Thau, fortæller om forførende og uvirkelige Venedig set af kunstnere og filosoffer. Gl. Holtegaard, onsdag den 24. september kl. 17.00.

Vind billetter Art Copenhagen 2014

I weekenden den 19.-21. september danner Forum i København rammerne om Skandinaviens største kunstmesse, der afvikles for 18. gang. Sidste år lagde næsten 10.000 besøgende vejen forbi de mange stande med moderne kunst fra ind- og udland. Der udloddes i alt 5 x 2 billetter i konkurrencen. Læs mere om kunstmessen her.

Sådan gør De (Art Copenhagen)

Send en mail til billet@kulturspillet.dk og anfør "Art Copenhagen" i emnefeltet. Blandt deltagerne trækkes den 11. september lod om 5 x 2 billetter. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Efterårets weekend-kurser

Tag en dag ud af kalenderen og bliv klogere på kulturelle emner. På hjemmesiden kan De tilmelde Dem vores kursus om Kunsthistorie: Renæssance og Barok eller et spændende kursus om Fransk kunst fra pyntesyge til nationalfølelse.

Kulturnattekalenderen

Det er sæson for Kulturnætter. Landet over kommer man hinanden ved på de hyggelige kulturnætter, der arrangeres med stor energi. Også i de mindre og mellemstore byer er opbakningen stor. Bl.a. afvikles Kulturnætter i følgende byer i september måned: Rudkøbing og Tarm (14.9.), Hillerød og Hornbæk (19.9.), Helsingør (26.9.) og Haslev og Birkerød (27.9.).
 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev