September 2014

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Hvis emnerne Musik & Litteratur har Deres interesse, så læs i dette nyhedsbrev nærmere om den nye temaudgave fra Kulturspillet. Derudover er der franske jazztoner i København og en spændende opsætning om Fru Heiberg i Jylland. Deltag også i konkurrencerne om i alt 10 billetter til Riddersalen eller eksemplarer af Kulturspillet i Kulturquizzen på hjemmesiden.

Ny temaudgave om Musik & Litteratur

Endnu en temaudgave er nu på markedet og denne gang gælder det området for Musik & Litteratur. Spillet er opdelt i sværhedsgrader, så alle kan være med. Prøv det nye spil for bare 199 kr. Det er lige til at tage med i tasken. Musik & Litteratur sælges på hjemmesiden fra i dag.

French Jazz in Copenhagen

I perioden 23.9.-2.10. kan De opleve den intime stemning fra parisiske jazzklubber, når en lang række franske, danske og internationale jazzmusikere spiller på hyggelige The Standard i Havnegade. Læs mere om programmet her.

Sundhedsdage i Øsknehallen

I weekenden 19.-21. september kan De lære om førstehjælp, blive klogere på kirugrobotten, besøge hospitalernes akuthelikopter, få lagt armen i gips, få en alergitest og meget mere. Det hele foregår i Øsknehallen i København (kl. 10-17), og der er fri entré.

"Guldfuglen" på teatret

Oplev Fru Heibergs store værk ”Et liv genoplevet i erindringen” med Linnea Voss i hovedrollen på Vendsyssel Teater. Forestillingen tager os med bag masken på den berømte skuespillerinde og fortæller om et vigtigt stykke dansk teaterhistorie. Stykkes opføres af Vendsyssel Teater på Børglum Kloster den 1.-4. oktober. Læs mere her.

Vind billetter til 100 års kabarethistorie

Riddersalen på Frederiksberg har 100 års jubilæum, og dette fejres ved at vække herlige minder til live. Forestillingen ”Som var det i går” spiller frem til 22.10. og byder på en perlerække af de mest slidstærke evergreens så som Alle går rundt og forelsker sig, Kys hinanden, Glemmer du, Sangen om Larsen og mange flere. Deltag i konkurrencen herunder og læs mere om forestillingen her.

Sådan gør De

Send en mail til billet@kulturspillet.dk og anfør "Riddersalen" i emnefeltet. Blandt deltagerne trækkes den 25. september lod om 5 x 2 billetter. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Efterårets weekend-kurser

Tag en dag ud af kalenderen og bliv klogere på kulturelle emner. På hjemmesiden kan De tilmelde Dem vores kursus om Kunsthistorie: Renæssance og Barok eller et spændende kursus om Fransk kunst fra pyntesyge til nationalfølelse.

The Beatles træf

Lyt til gamle vinylplader og få en snak med andre Beatles entusiaster om 1960'ernes store musikgruppe. Arrangementet foregår Arn. NIelsens Bldv. 26, Hvidovre, søndag den 5. oktober kl. 11-16. Kl. 14 er der Beatles quiz for kendere såvel som nørder.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev