November 2013

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev - Spar 100 kr. på julegaven, Messias billetter i København og nytårskoncert i Kolding

Giv en julegave til alle med kulturel interesse eller passion for spændende quizspil. Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillet. Tilbuddet gælder kun ved direkte henvendelse til os.

Der er mildest talt overvældende interesse for Händels Messias i øjeblikket. Derfor sætter vi 6 billetter på højkant til koncertopgørelsen med Sinfonietta Arctica i Christianskirken den 14. december. Læs mere nedenfor.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De købe Kulturspillet for 499 kr. (normalpris 599 kr.). Tilbuddet gælder kun ved direkte henvendelse til os. Bestil via hjemmesiden og anfør "Decemberrabat" i kommentarfeltet eller ring til os. Levering 29 kr. Ønsker De at spare leveringsomkostninger kan spillet også afhentes på vores adresser på Østerbro, Amager eller i Roskilde.

Kulturkurser

Giv et kulturkursus til en De holder af. Få bedre overblik over en masse forskellige emner indenfor kunst, kultur og historie på Kulturspillets kurser i København og Århus. Find inspiration på hjemmesiden og giv evt. et kursus i julegave. Vælg f.eks. mellem Berlins og Preussens historie, Spansk verdenskunst eller Italiensk renæssance. Kurserne annonceres løbende via hjemmesiden.

Kulturquizzen

Følg med i Kulturquizzen på Kulturspillets hjemmeside. Besvar 5 kulturelle spørgsmål og deltag i konkurrencen om fribilletter til nytårskoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester (Kolding) og Sinfonietta Arcticas opførelse af Messias (København).

Händels Messias i Christianskirken

Den 14. december kl. 15.30 opfører Sinfonietta Arctica Händels Messias under dirigent Niels Borksand.
Ensemblet, sammensat af musikere fra københavnske orkestre, gennemførte de første opførelser af værket i Grønland 2004 med Niels Borksand. Siden er det blevet til mere end 30 opførelser – de sidste mange  år i Christians Kirkens skønne barok rum, der i øvrigt også dannede rammen om opførelserne af Wagners Ring for nyligt – også dirigeret af Borksand. Ved koncerten i år medvirker Gitta Maria Sjöberg, Elisabeth Hanke, Bo Kristian Jensen og Lars Fosser som solister. Der udloddes i alt 6 billetter á 200 kr. til koncerten (unummererede pladser). Læs mere på www.borksand.com .
 

Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk med oplysning om navn og antal ønskede billetter (max 2 stk). Angiv "Sinfonietta Arctica" i emnefeltet. Vinderne trækkes den 29. november kl. 20. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter.

Nytårskoncert med Louise Fribo og Preben Kristensen

Alle sejl er sat til, når Sønderjyllands Symfoniorkester lørdag den 11. januar 2014 opfører en både festlig og sprudlende nytårskoncert med Louise Fribo og Preben Kristensen. Koncerten finder sted i Kolding Teater. Læs mere om koncerten og Sønderjyllands Symfoniorkester på www.sdjsymfoni.dk .
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev