November 2013

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev - Spar 100 kr. på julegaven. Messias billetter i København

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillet. Tilbuddet gælder kun ved direkte henvendelse til os.

Det er lykkes os at kunne imødekomme endnu en smule af den store interesse, der er for Händels Messias. Der trækkes lod om i alt 6 billetter til Copenhagen Oratorio Choirs koncerter i Helligåndskirken den 18. og 19. december. Læs mere nedenfor.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De købe Kulturspillet for 499 kr. (normalpris 599 kr.). Tilbuddet gælder kun ved direkte henvendelse til os. Bestil via hjemmesiden og anfør "Decemberrabat" i kommentarfeltet eller ring til os. Levering 29 kr. Ønsker De at spare leveringsomkostninger kan spillet også afhentes på vores adresser på Østerbro, Amager eller i Roskilde.

Kulturkurser

Giv et kulturkursus i julegave. Vælg mellem Berlins historie, Spansk verdenskunst, Den antikke verden eller flere andre kurser. Læs mere på hjemmesiden www.kulturspillet.dk .

Kulturquizzen

Følg med i Kulturquizzen på Kulturspillets hjemmeside. Besvar 5 kulturelle spørgsmål og deltag i de løbende konkurrencer. I denne uge udloddes to præmier blandt de rigtige besvarelser: et eksemplar af Kulturspillet og to billetter til Messias i Helligåndskirken den 19. december.

Händels Messias i Helligåndskirken

Pga. den overstrømmende interesse der har været for årets julekoncerter er det lykkedes os at organisere endnu en håndfuld fribilletter til en af årets sidst opførelser af Händels Messias. Fribilletterne gælder til en valgfri aften den 18. eller 19. december (begge aftener kl. 19.00). Det er det velanskrevne Copenhagen Oratorio Choir, der opfører oratoriet i Helligåndskirken på Strøget i København. Læs mere om Copenhagen Oratorio Choir, Messias og kommende koncerter på www.cochoir.dk . Billetterne har en værdi på 195 kr./stk. og kan ikke ombyttes til kontanter.
 

Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk hvis De ønsker at være med i lodtrækningen om Messias-billetter til Helligåndskirken. Oplys navn og antal ønskede billetter (max 2 stk). Angiv også hvilken aften De ønsker billetter til. Der trækkes lod den 12. december kl. 20.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev