December 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Julen nærmer sig og landet over er der mange smukke julekoncerter, julemarkeder og andre aktiviteter der knytter sig til julen. Dette nyhedsbrev bringer et lille udpluk. God fornøjelse.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder KUN ved bestilling direkte på hjemmesiden og KUN ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet nederst i bestillingsformularen. Klik her for bestillingsformular.

Årets mandelgave

En mandelgave kan godt være både sjov, lærerig og en varig ting. Find årets mandelgave blandt vores sortiment af spændende temaudgaver. Der er noget for enhver smag.

Foredragskoncert om Händels Messias

Skal De høre Händels Messias i december er grundig forberedelse værdifuldt. Bliv klædt ordentligt på ved denne foredragskoncert i Sions kirke den 11. dec. kl. 19.30 på Østerbrogade 192, Kbh. Ø.

Korkoncert i Odense domkirke

Odense domkirkes eget kor byder på gratis julekoncert søn 15. dec. kl. 14.00. Klosterbakken 2, Odense.

Fruentimmertur

Den 13. dec. gennemføres årets sidste Fruentimmertur i det indre København. Kom og hør Københavns historie ved en byvandring med en sjov og anderledes vinkel. Der er afgang kl. 19.00. Læs mere her.

Vind billetter til byvandring

Der er 2 billetter på højkant til en Fruentimmer tur den 13. dec. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Fruentimmer" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 8. december. Vinderen får direkte besked.

Jul på værftet

I Helsingør er Værftets Madmarked i denne weekend omdannet til Jul på Værftet, som med mere end 50 julestande byder velkommen med rigtig julehygge. Tag en tur til Helsingør lør eller søn og oplev hvordan et gammelt værft kan omdannes til ren familiehygge. Fri entré. Ny Kronborgvej 2, Helsingør.

Jul i Den Gamle By

En af de mest romantiske kulisser for landets mange julemarkeder finder man i Den Gamle By i Århus. Husk at have god tid, for der er også i år rigtig meget at se på.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev