Sortiment

Kulturspillene består af en række forskellige udgaver i flere størrelser og prisklasser. I alt kan De vælge imellem 13 udgaver: den store udgave, 4 temaudgaver og 8 lommeudgaver. Se prisoversigt her.

Kulturspillet (den store udgave)

Kulturspillet er opbygget på den måde, at man både har fordel af selv at kunne vælge kategorier, samtidig med at man løbende også må svare på spørgsmål fra kategorier, som man måske synes er svære. Læs mere detaljeret om spillet her.

Pris: 599 kr.

Køb (klik her).

________________________________________________________________________________________________
Temaudgaver:

De 4 nedenstående temaudgaver dækker et mere fokuseret område. Temaudgaverne er alle individuelle spil og indeholder spilleplade, -regler og -brikker. Har man allerede den store udgave af spillet, kan temaudgaverne også bruges som nye/supllerende kategorier.

Europaudgave

Kulturspillets Europaudgave er en rejse i tid og geografi rundt til de største kulturnationer i Europa. Spillet fører deltagerne igennem et skatkammer af kulturelt gods fra i alt 8 nationer. I quizzen dyster man på viden om de enkelte landes kulturelle særpræg, værdier, kunst, historie og meget mere. Spillet sikrer stor spilleglæde og morskab samtidigt med, at man uundgåeligt lærer en masse.

Pris: 299 kr.

Køb (klik her).
______________________________
Kunst & Filosofi

Temaudgaven om Kunst & filosofi udfordrer deltagerne i alle de store stilepoker i kunstens historie indenfor bl.a. billedkunst, arkitektur og design. Fra filosofiens verden prøver man kræfter med temaer helt tilbage fra Sokrates’ visdom via Kierkegaards tanker og op til vore dages etik. Kunst & filosofi er derfor på samme tid både sjov og lærerig underholdning.

Pris: 199 kr.

Køb (klik her).
______________________________
Musik & Litteratur

Med temaudgaven om Musik & litteratur dyster man på viden om alt fra den tidlige musik via operaer og symfonier til højskolesange, jazz og rytmisk musik samt om romaner, noveller, skuespil, stiltræk, forfattere og meget mere. Spørgsmålenes opdeling efter sværhedsgrad sikrer alle deltagere høj underholdningsværdi og passende udfordringer.

Pris: 199 kr.

Køb (klik her).
______________________________
Den Antikke Verden

I denne temaudgave dyster man på viden om det antikke Grækenland, Romerriget, Ægyptens storhedstid og Nærorienten. På en fornøjelig måde quizzer man sig til viden og overblik om den vestlige kulturs vugge.

Pris: 199 kr.

Køb (klik her).

________________________________________________________________________________________________
Lommeudgaver:
De i alt 8 forskellige lommeudgaver er lige til at tage med i toget, i flyet eller på enhver anden rejse, hvor man har en lille stund til en sjov og hyggelig quiz.

Lommeudgaver:
Stilhistorie & billedkunstRenæssance & barok

Arkitektur & design

Filosofiens univers

Ægypten & Nærorienten

Oldtidens Grækenland

Romerriget (Republikken)

Romerriget (Kejsertiden)

Pris: 99 kr.

Køb (klik her).

Comments are closed.