Kundeudtalelser

Vi modtager løbende kommentarer til Kulturspillet og tak for det. Herunder ses forskellige af de reaktioner vi har modtaget.

Så spiller vi jo Kulturspillet. … Men vi er meget hidsige for at vinde alle tre. Vi kæmper (om sejren), og jeg hader at tabe.
– Lise Nørgaard, forfatter

Og jeg kan se, at når vi spiller, så sidder hun og håber på, at jeg svarer forkert.
– Lise Nørgaards datter

Det er slet og ret det bedste quizspil, der er på markedet.
– Knud Dahl Jensen, selvstændig, Amager

Det har været sjovt at prøve Kulturspillet, for jeg kan ikke finde ud af sportsspørgsmålene, som altid er i de andre quizspil, jeg har prøvet.
– Ingrid Marie Jeppesen, Herlev

Ideen med Kulturspillet er genial. Utroligt at det først er kommet på markedet nu.
– Flemming Lund, revisor
Antik400F

Min mand fik 2 x Kulturspillet i julegave, og jeg har en aftale med jer om, at jeg kan levere det spil, jeg gav ham, tilbage til jer. For en ordens skyld vil jeg lige fortælle jer, at en af vore nytårsgæster blev så begejstret for spillet, at han ønskede at overtage dette spil.
– Brita Pilegaard Hansen, Frederikssund

Brudeparret, til hvem jeg gav Kulturspillet, roste det efterfølgende helt til skyerne og som den helt perfekte gave. Større kompliment har jeg sjældent oplevet.
– Jørn Carlsen, gymnasielærer

Kulturspillet rummer utrolig mange lærerige og anderledes kategorier. Da jeg er dansklærer er kategorierne Sprogets univers og Litteratur & Forfattere lige mig. Den med Store Personligheder har jeg haft svært ved nogle gange, men det er sjovt at spille, for der er hele tiden nye kategorier at afprøve. Spørgsmålenes sværhedsgrad er i øvrigt passende.
– Mette Line Bruun, Odense

Spillet er godt. Min kone og jeg har moret os fortræffeligt med det. Kulturspillet vil utvivlsomt blive ved med at gå hårdt ud over tv-kiggeri og litterære sysler her i huset.
– Torben Okholm, Skagen

Tak for et dejligt spil, som allerede har været spillet meget (det nærmer sig nok 10 gange) siden jul. Sværhedsgraden er helt perfekt og det er dejligt at slippe for sport og tv-serier. Desuden lærer man ofte noget nyt ved at spørgsmålene giver anledning til diskussioner eller at man finder noget spændende og derpå slår det op og søger yderligere viden om emnet. Det var et godt køb!
– Sofie Søndergaard, København NV

Jeg har foræret mine forældre både selve spillet og samtlige temaudgaver. De er meget begejstrede og spiller hver eneste eftermiddag i flere timer. Så næste jul har vi balladen, hvis der ikke er kommet nye spørgsmål…
– Dorthe Trærup

Vi har været med lige fra starten, og har haft ufattelig mange sjove og interessante timer med Kulturspillets store udgave, – så mange, at vi faktisk er ved at løbe tør for spørgsmål, – eller rettere: Nu er gamle spørgsmål ved at komme igen lidt for tit!
– Tom Nybye

Vi spiller meget i vores familie, og Kulturspillet har været en forfriskende afveksling til de andre spil vi gennem årene har prøvet.
– Vivi Vestergaard
Musik400farve

Jeg købte Kulturspillet fordi der ikke er nogen kategorier om sport. Dem dumper jeg nemlig altid i.
– Karen Tolstrup, klinikassistent

De nemme regler passer godt til mig. Jeg gider ikke først læse en hel masse igennem, inden man kan komme i gang.
– Jesper S. Møller, København

Det er meget underholdende og meget lærerigt.
– Cecilie Lassen, Balletdanser og ”Smagsdommer”

Jeg synes, at både kategorier og spørgsmål er rigtig fine.
– Malene Lei Raben, Advokat, klummeskribent og ”Smagsdommer”

Min hukommelse har den berømte ”si” over sig. Der bliver lidt hængende, men det meste ryger ved siden af. Jeg bliver ynkeligt til grin, for jeg kan ikke ”finde det” i det afgørende øjeblik. Men det er også det der er det sjove. Det er god familieunderholdning.
– Pelle Gudmundsen-Holmgren, komponist og ”Smagsdommer”

Vi har meget glæde af Kulturspillet, selv om vore børn ikke er så interesseret i at spille med os, fordi vi vinder! Det er lige til vores alders- og interessegruppe, og jeg har anbefalet det til mange af mine venner.
– Birgit Baasch, Rødovre

Kunst400farve

I flere år talte min søster om det spil, som hun havde set nogle vinde, og hun ville så gerne have det, men kunne ikke huske hvad det hed, ej heller finde ud af hvor man kunne købe det. Jeg fandt den “store” pakke hos Louisianna for et par år siden, og jeg kan love dig for hun er glad for det. Vi sad en eftermiddag og bare læste det (!!), fordi det var så spændende.
– Benedikte Tarp

Min mand fik spillet sidste sommer og fra vi fik begyndt på det sidst i september, har vi spillet det hver aften (på nær to) lige efter aftensmaden. Selv juleaften.
– Lis Clausen, Veksø

Comments are closed.